Deze functie werkt niet.

Werkwijze

Hoe ga ik te werk?

Werkwijze Massagepraktijk Margriet in Kotten bij Winterswijk

Voordat ik massage geef, ontvang je eerst een vragenlijst digitaal of per post. Je vult de vragenlijst thuis in en neemt hem mee naar het eerste consult. Om de massage goed af te stemmen op jouw persoonlijke situatie, wil ik graag meer van je weten. Ben je bijvoorbeeld eerder ziek geweest of geopereerd? Heb je last van overbelasting door bepaalde werkzaamheden of door een verkeerde lichaamshouding? Of heb je wel eens last van hoofdpijn door stress?

Wat verwacht jij van massage?

Als je kanker hebt (gehad), stel ik specifieke vragen. Volgt er bijvoorbeeld nog een operatie of chemotherapie? Heb je lymfoedeem? Heb je last van neuropathie, of mag je bepaalde delen van je lichaam niet belasten?

Het is belangrijk dat ik weet wat jij verwacht van de massage. En jouw persoonlijke situatie bepaalt ook wat er wel of niet mogelijk is.

[lees verder na de foto]

Werkwijze Massagepraktijk Margriet in Kotten bij Winterswijk dubbelfoto

Massage afgestemd op conditie

Samen met jou bespreek ik de vragenlijst tijdens het eerste consult. Op basis van het gesprek stel ik vast welke massage ik kan geven. Zo kan ik de massage het beste afstemmen op jouw geestelijke en lichamelijke conditie. Alle eventuele vervolgconsulten starten altijd eerst met een gesprek. Op die manier kan ik blijven aansluiten met massage die het beste past bij jouw situatie en wensen.

In de volgende situaties mag een massage bij kanker niet plaatsvinden: bij koorts, infecties, trombose, een open wond/decubitus, of op advies van je behandelend arts/verpleegkundige/fysiotherapeut.

Massagepraktijk Margriet Winterswijk Kotten beeldmerk 90px