Deze functie werkt niet.

Tarieven

Wat kost een massage

Margriet Nauta van Massagepraktijk Margriet op pagina over tarieven cover

Klassieke massage: €25,00 (30 minuten)
Massage bij Kanker: €50,00 (60 tot 75 minuten)
Betalen kan contant, via de pin (ook contactloos) of via een tikkie.

Consult Massage bij Kanker

Het eerste consult bestaat uit een startgesprek op basis van het vragenformulier en aansluitend een massage. De duur van de massage hangt af van de resultaten uit het startgesprek. Na de massage rust je uit voordat je naar huis gaat.

Enkele dagen na het consult neem ik telefonisch contact met je op om te vragen hoe het met je gaat en wat het effect van de massage is geweest.

Vervolgconsulten beginnen ook altijd met een startgesprek om goed te blijven aansluiten bij de persoonlijke situatie op dat moment.

Annuleren Massage bij Kanker

Als je kanker hebt, kan het zijn dat je je op de dag van de massage niet fit genoeg voelt door bijvoorbeeld misselijkheid of ander lichamelijk onwel zijn. In de volgende situaties mag een massage niet plaatsvinden: bij koorts, infecties, trombose, een open wond/decubitus of op advies van je behandelend arts/verpleegkundige/fysiotherapeut.

Mocht je hierdoor verhinderd zijn, laat het me dan telefonisch weten. Ik maak dan graag een nieuwe afspraak met je. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Verzekerde zorg

Massages vallen niet onder de basiszorg. Neem vooraf aan een consult zelf contact op met je zorgverzekeraar om na te gaan of massage vergoed wordt via je aanvullende verzekering. Vraag naar vergoedingen voor lichaamsgerichte therapie of massagetherapie.